Linsey Voortman

Linsey Voortman

Marketing en online sales, Ocaro

Wij hebben Freekje uitgenodigd om ons team een Masterclass te geven over Storytelling. Ik was voor mijzelf benieuwd hoe ik storytelling kan inzetten om meer betrokkenheid te krijgen op Social media. De Masterclass heeft mij enorm uitgedaagd om na te denken welk verhaal ik óf wij als bedrijf eigenlijk te vertellen hebben.  Met veel enthousiasme heeft Freekje ons geleerd hoe we ons ‘verhalenboekje’ kunnen vullen. Mijn advies: gewoon doen!
Babs Muljadi

Babs Muljadi

Eigenaar, De Marketing Ninja

Freekje heeft met haar krachtige workshopstorytelling ons op een speelde manier aan het denken gezet. Met een fijne balans tussen theoretische uitleg en praktisch oefeningen wist ze ons team te inspireren én concreet aan het werk te zetten. Met haar enthousiasme en overtuigingskracht wist ze bovendien elke persoon uit ons team te motiveren. Aanrader voor een energieke en leerzame teamsessie dus.
Akkefien de Jong

Akkefien de Jong

Voorzitter Feminer aan tafel, Feminer

De training had de perfecte balans tussen grappige en serieuze oefeningen waarbij Freekje echt met je ging kijken wat er gebeurt en wat je in het vervolg beter kan doen. Freekje heeft veel kennis en ervaring op het gebied van presentatie skills. Ze geeft op alle vragen een duidelijke en begrijpelijk antwoord. Bovendien helpt ze je ook de oorzaken van stres en presentatieangst/spanning te begrijpen, waardoor je de spanning voor een presentatie leert te “accepteren” in plaats van dat je je er tegen gaat verzetten. De avond is voorbij gevolgen. Freekje is een enorm lieve en behulpzame vrouw die met je meedenkt en je op je gemak stelt. Je hoeft bij Freekje niet bang te zijn om je onzekerheden uit te spreken, wat een bewonderenswaardige eigenschap is. Al met al heeft onze organisatie dus enorm veel geleerd op slechts één avond met Freekje.
Mirjam Stevens

Mirjam Stevens

Senior Account Executive, Equinix

Freekje is scherp, doorziet de verhaallijn snel, weet de juiste snaar te raken bij jou en je publiek en is enorm prettig in de samenwerking. Freekje hielp me ad hoc met het perfectioneren van een pitch. Dankzij haar rake analyse en goede tips, kreeg ik nieuwe inzichten en heb ik het verhaal in korte tijd veel scherper kunnen neerzetten. De pitch werd uiteindelijk een groot succes! Dank je wel Freekje!
Ellen Govers

Ellen Govers

Co-founder, Mombitious

Freekje heeft ons op een hele fijne manier geholpen om ons verhaal helder te maken. Ze daagt je op creatieve, kritische en positieve wijze uit om de kern naar boven te halen. Ik vind het knap dat ze in staat is om zich niet met de inhoud te bemoeien, maar je echt zelf aan de slag te laten gaan en toch scherp te sturen op het resultaat. Veel dank!
Femke de Vries- Limbach

Femke de Vries- Limbach

Teamlead Talent & Performance Management, PostNL

We hebben Spreek met Freekje gevraagd om ons te helpen hoe we onze impact kunnen vergroten. De learning by doing aanpak werkte ontzettend goed. Het gaf inzicht en inspiratie om vanuit één team te denken en ons verhaal samen te brengen. Ze heeft mij op scherp gezet en duidelijk gemaakt waar en hoe ik als manager impact kan maken, on the spot, efficiënt en effectief. Wat blijkt; er zijn meer overeenkomsten dan verschillen en het is fantastisch om dat duidelijk te maken in één story; Freekje verbindt theorie met de praktijk op inspirerende wijze met goede voorbeelden, leerzame filmpjes en goede hand-outs.
Iris Rem

Iris Rem

Manager Business Data, PostNL

Freekje is een fijne professional. Ze is sterk betrokken bij jou als persoon en jouw situatie. In de coaching gebruikt zij effectieve modellen en theorie die relevant zijn voor jouw coachvraag en weet zij een ontspannen, veilige en prettige sfeer te creëren om samen met jou jouw vragen en uitdagingen te verkennen en tot een succes te maken
Mariëtte Jansen

Mariëtte Jansen

Head of CX, Spring Global GDS

Freekje heeft goed geluisterd naar wat de wens was vanuit het team en heeft daar een uitstekende werkvorm voor bedacht. Tijdens de workshop, die een goede praktische insteek kende, hebben alle deelnemers ieder op hun eigen manier kunnen werken aan hun presentatie skills waardoor ze een volgende keer met meer zelfvertrouwen het (online) prodium zullen betreden. Dank voor deze inspirerende workshop!
Jenneke Bijpost

Jenneke Bijpost

Projectmanager Strategy, PostNL

De training over Storytelling van Freekje heeft mij veel gebracht! Ik ben me meer bewust van mijn presentatiestijl, weet hoe ik een sprekender verhaal kan vertellen en ben op de hoogte van de achterliggende theorie. Een aanrader!
Laura van Willemswaard

Laura van Willemswaard

Talent Manager, PostNL

Met ons team hebben we een workshop gevolgd bij Freekje. Na deze workshop besefte ik me dat je presenteren ook leuk kunt maken, voor jezelf en voor het publiek. Dat kon ik daarna ook meteen toepassen en heeft me geholpen om beter te presenteren. Freekje is super enthousiast en energiek, ze luistert goed, is betrokken en geeft goede tips. De opbouw van de workshop is toegesneden op onze wensen en behoeften en paste daardoor heel goed. Het is fijn om veel concreet aan de slag te zijn. Weinig, maar heldere theorie en verder zelf doen.
Heike van der Woerd

Heike van der Woerd

Clusterlead Logistics Industry, Time:matters

Ik heb Freekje ingeschakeld omdat ik een verhaal wil vertellen dat voor mij persoonlijk en voor ons zakelijk erg belangrijk is. Presentaties geven doe ik wel vaker maar die ene keer dat het echt enorm belangrijk is, voelt het goed om te weten dat dit het beste verhaal is dat ík kan vertellen. Door middel van Freekjes handige technieken wordt het verhaal steeds scherper. Daarnaast houdt Freekje je veelvuldig een spiegel voor, waardoor de kern overblijft en alle ruis van de lijn gaat. Dikke aanrader om met Freekje te werken.
Remko van der Ploeg

Remko van der Ploeg

Eigenaar, Remko Praktijkadvies

In slechts drie uurtjes tijd heb ik zoveel geleerd. Freekje heeft me laten zien hoe ik door mezelf een aantal concrete vragen te stellen van vele losse flodders naar een stuk fundament ga. Hier kwam een fantastische pitch uit die in een zin duidelijk maakt wat ik ben, doe en kan. Voor iedereen die wil leren rake teksten te schrijven, sneller tot de kern komen om zich beter te presenteren. Neem eens contact op met Freekje. Zij is echt goed!
Nienke Plante

Nienke Plante

Eigenaar, Praktijk Kinderkennis

In een middag heeft Freekje mij bijzonder snel geholpen om mijn verhaal duidelijk te krijgen, waardoor ik door haar input heel makkelijk een kapstok heb om inspiratie uit te halen voor mijn content. Als ik weer even vastloop of een presentatie heb, zal ik zeker haar weer benaderen.  
Mirthe Thijssen

Mirthe Thijssen

Eigenaar, At Heart Coaching

Ik kwam bij Freekje omdat ik kernachtig wilde vertellen over mijn bedrijf. In een mum van tijd hielp Freekje mij mijn eigen verhaal scherp te krijgen. Freekje stelt je in staat je eigen verhaal te maken, en op je eigen inzicht te vertrouwen. Sinds de sessie lukt het mij de essentie van mijn bedrijf te delen in gesprekken en doe ik dit met veel meer vertrouwen in mijn verhaal