Het Stemgeluid Programma

Misschien heb je je KVK nummer net op zak, of je bent al een tijdje bezig als ondernemer. Hoe dan ook, je hebt behoefte aan meer richting en minder ‘schieten met hagel’. Ik help je uit je tunnel en over je drempel om zichtbaarder te worden met resultaat. 

In het stemgeluid programma vertalen we jouw (merk)verhaal naar een contentstrategie die je publiek aanzet tot actie. We werken 3 maanden intensief samen zodat je een vliegende start maakt en weet aan welke knoppen je kan draaien voor meer resultaat.

 Na dit programma:

 • Ken je jouw merkverhaal en hoe je deze consistent kan uitdragen.
 • Ken je jouw publiek en hoe je deze in beweging zet.
 • Weet je hoe je je eigen drempels overkomt naar meer zichtbaarheid.
 • Heb je de tools in handen voor een rake contentstrategie en kan je direct aan de slag.

  Dit gaan we doen

   

  • Brand story sessie van 1 dag waarin we het fundament leggen van jouw merkverhaal. Je gaat naar huis met een krachtige kernboodschap en 2 signature stories die je direct kan gebruiken op bijvoorbeeld jouw website of in een sales gesprek.
  • Strategische klantsessie van 1 dagdeel waarin we jouw publiek en analyseren en hoe deze te bewegen met rake verhalen. Onderwerpen die aan bod komen zijn de customer journey,  persona’s en storytelling.
  • Coachsessie zichtbaarheid van 1 dagdeel. We werken aan de obstakels die je nog hebt om jezelf echt te laten zien. We gaan op zoek naar jouw authentieke spreekstijl en hoe je deze kan inzetten bij het maken van content.
  • Een dagdeel waarin we een startsplan maken voor jouw contentstrategie. Onderwerpen die aan bod komen zijn jouw kanalenstrategie en (meetbare) doelstellingen.
  • Na het programma ondersteun ik je nog 4 weken wanneer je wilt sparren of feedback wilt ontvangen. Ook tijdens het programma sta ik voor je klaar om tussentijds te sparren.

  1999,- euro excl BTW

  Femke de Vries- Limbach

  Femke de Vries- Limbach

  Teamlead Talent & Performance Management, PostNL

  We hebben Spreek met Freekje gevraagd om ons te helpen hoe we onze impact kunnen vergroten. De learning by doing aanpak werkte ontzettend goed. Het gaf inzicht en inspiratie om vanuit één team te denken en ons verhaal samen te brengen. Ze heeft mij op scherp gezet en duidelijk gemaakt waar en hoe ik als manager impact kan maken, on the spot, efficiënt en effectief. Wat blijkt; er zijn meer overeenkomsten dan verschillen en het is fantastisch om dat duidelijk te maken in één story; Freekje verbindt theorie met de praktijk op inspirerende wijze met goede voorbeelden, leerzame filmpjes en goede hand-outs.
  Iris Rem

  Iris Rem

  Manager Business Data, PostNL

  Freekje is een fijne professional. Ze is sterk betrokken bij jou als persoon en jouw situatie. In de coaching gebruikt zij effectieve modellen en theorie die relevant zijn voor jouw coachvraag en weet zij een ontspannen, veilige en prettige sfeer te creëren om samen met jou jouw vragen en uitdagingen te verkennen en tot een succes te maken
  Heike van der Woerd

  Heike van der Woerd

  Clusterlead Logistics Industry, Time:matters

  Ik heb Freekje ingeschakeld omdat ik een verhaal wil vertellen dat voor mij persoonlijk en voor ons zakelijk erg belangrijk is. Presentaties geven doe ik wel vaker maar die ene keer dat het echt enorm belangrijk is, voelt het goed om te weten dat dit het beste verhaal is dat ík kan vertellen. Door middel van Freekjes handige technieken wordt het verhaal steeds scherper. Daarnaast houdt Freekje je veelvuldig een spiegel voor, waardoor de kern overblijft en alle ruis van de lijn gaat. Dikke aanrader om met Freekje te werken.