Brandstory dag

Herken je dit? Niet goed uit je woorden komen wanneer iemand vraagt: ‘wat doe je met je bedrijf’? Of het gebrek aan inspiratie als je content maakt voor je social media? Als ondernemer ben je in de eerste plaats bezig met waar je goed in bent. Werken aan je bereik en zichtbaarheid is waarschijnlijk niet je favoriete ding.

Ik help je met het maken van een stevig handvat en een aanpak voor een contentstrategie die werkt. En de bijvangst? Ik weet zeker dat je het leuker gaat vinden om je verhaal te vertellen.

Na deze dag: 

 • Staat jouw merkverhaal als een huis en kan je deze pitchen wanneer je de vraag krijgt ‘wat doe je eigenlijk met je bedrijf’? 
 • Heb je twee signature stories die je kan gebruiken op je ‘over mij’ pagina of in een overtuigende (bedrijfs)presentatie.  
 • Ken je de belangrijkste storytelling technieken en hoe je deze toepast bij het maken van content voor je bedrijf.

  Dit gaan we doen

  • We plannen vooraf een intake om kennis te maken en je uitdaging te bespreken. Zo weten we zeker dat we de dag effectief aan de slag kunnen.
  • Tijdens een individuele workshop leggen we het fundament van jouw verhaal. Een raamwerk dat jouw verhaal kernachtig samenvat zodat je altijd een goede pitch op zak hebt.
  • We maken 2 signature stories, oftewel jouw unieke verhalen om te vertellen waarom je doet wat je doet en wat je te bieden hebt. Deze kan je bijvoorbeeld gebruiken op je ‘over mij’ pagina maar ook in (bedrijfs)presentaties. 
  • Weet je waarom storytelling werkt en hoe je content maakt die leidt tot conversie in jouw doelgroep.
  • Na afloop van de sessie geef ik nog 1 week e-mail support om feedback te geven of vragen te beantwoorden

  799,- euro excl BTW 

  Mirjam Stevens

  Mirjam Stevens

  Senior Account Executive, Equinix

  Freekje is scherp, doorziet de verhaallijn snel, weet de juiste snaar te raken bij jou en je publiek en is enorm prettig in de samenwerking. Freekje hielp me ad hoc met het perfectioneren van een pitch. Dankzij haar rake analyse en goede tips, kreeg ik nieuwe inzichten en heb ik het verhaal in korte tijd veel scherper kunnen neerzetten. De pitch werd uiteindelijk een groot succes! Dank je wel Freekje!
  Ellen Govers

  Ellen Govers

  Co-founder, Mombitious

  Freekje heeft ons op een hele fijne manier geholpen om ons verhaal helder te maken. Ze daagt je op creatieve, kritische en positieve wijze uit om de kern naar boven te halen. Ik vind het knap dat ze in staat is om zich niet met de inhoud te bemoeien, maar je echt zelf aan de slag te laten gaan en toch scherp te sturen op het resultaat. Veel dank!
  Remko van der Ploeg

  Remko van der Ploeg

  Eigenaar, Remko Praktijkadvies

  In slechts drie uurtjes tijd heb ik zoveel geleerd. Freekje heeft me laten zien hoe ik door mezelf een aantal concrete vragen te stellen van vele losse flodders naar een stuk fundament ga. Hier kwam een fantastische pitch uit die in een zin duidelijk maakt wat ik ben, doe en kan. Voor iedereen die wil leren rake teksten te schrijven, sneller tot de kern komen om zich beter te presenteren. Neem eens contact op met Freekje. Zij is echt goed!
  Nienke Plante

  Nienke Plante

  Eigenaar, Praktijk Kinderkennis

  In een middag heeft Freekje mij bijzonder snel geholpen om mijn verhaal duidelijk te krijgen, waardoor ik door haar input heel makkelijk een kapstok heb om inspiratie uit te halen voor mijn content. Als ik weer even vastloop of een presentatie heb, zal ik zeker haar weer benaderen.  
  Mirthe Thijssen

  Mirthe Thijssen

  Eigenaar, At Heart Coaching

  Ik kwam bij Freekje omdat ik kernachtig wilde vertellen over mijn bedrijf. In een mum van tijd hielp Freekje mij mijn eigen verhaal scherp te krijgen. Freekje stelt je in staat je eigen verhaal te maken, en op je eigen inzicht te vertrouwen. Sinds de sessie lukt het mij de essentie van mijn bedrijf te delen in gesprekken en doe ik dit met veel meer vertrouwen in mijn verhaal