Workshops

Een goede presentatie kunnen geven of samen hetzelfde verhaal vertellen laat je team groeien in effectiviteit én zichtbaarheid. Op basis van je teamdoelen maak ik een workshop op maat. Mijn workshops hebben altijd een hoog ‘doe’ gehalte omdat ik erin geloof dat je het meest leert door te doen.

Om je een idee te geven, ik geef workshops:

 • Binnen leiderschapsprogramma’s
 • Als onderdeel van een teamdag
 • Bij organisatie evenementen zoals idee wedstrijden en netwerk bijeenkomsten

Onderwerpen waarop ik in het verleden al workshops heb gegeven:

 • Pitchen
 • Pyramid Principles
 • Storytelling
 • Lichaamstaal en presence

Meer weten over mijn aanpak? 

Dit gaan we doen

 • We bellen vooraf 45 minuten om je leervraag en doel scherp te krijgen
 • Ik maak een voorstel op maat en houd rekening met jullie budget en tijd investering
 • De workshop duurt minimaal 1 dagdeel 
 • De workshop kan, afhankelijk van het onderwerp, online gegeven worden 

Vanaf 999,- euro excl. BTW (op basis van een dagdeel)

Linsey Voortman

Linsey Voortman

Marketing en online sales, Ocaro

Wij hebben Freekje uitgenodigd om ons team een Masterclass te geven over Storytelling. Ik was voor mijzelf benieuwd hoe ik storytelling kan inzetten om meer betrokkenheid te krijgen op Social media. De Masterclass heeft mij enorm uitgedaagd om na te denken welk verhaal ik óf wij als bedrijf eigenlijk te vertellen hebben.  Met veel enthousiasme heeft Freekje ons geleerd hoe we ons ‘verhalenboekje’ kunnen vullen. Mijn advies: gewoon doen!
Babs Muljadi

Babs Muljadi

Eigenaar, De Marketing Ninja

Freekje heeft met haar krachtige workshopstorytelling ons op een speelde manier aan het denken gezet. Met een fijne balans tussen theoretische uitleg en praktisch oefeningen wist ze ons team te inspireren én concreet aan het werk te zetten. Met haar enthousiasme en overtuigingskracht wist ze bovendien elke persoon uit ons team te motiveren. Aanrader voor een energieke en leerzame teamsessie dus.
Akkefien de Jong

Akkefien de Jong

Voorzitter Feminer aan tafel, Feminer

De training had de perfecte balans tussen grappige en serieuze oefeningen waarbij Freekje echt met je ging kijken wat er gebeurt en wat je in het vervolg beter kan doen. Freekje heeft veel kennis en ervaring op het gebied van presentatie skills. Ze geeft op alle vragen een duidelijke en begrijpelijk antwoord. Bovendien helpt ze je ook de oorzaken van stres en presentatieangst/spanning te begrijpen, waardoor je de spanning voor een presentatie leert te “accepteren” in plaats van dat je je er tegen gaat verzetten. De avond is voorbij gevolgen. Freekje is een enorm lieve en behulpzame vrouw die met je meedenkt en je op je gemak stelt. Je hoeft bij Freekje niet bang te zijn om je onzekerheden uit te spreken, wat een bewonderenswaardige eigenschap is. Al met al heeft onze organisatie dus enorm veel geleerd op slechts één avond met Freekje.
Mariëtte Jansen

Mariëtte Jansen

Head of CX, Spring Global GDS

Freekje heeft goed geluisterd naar wat de wens was vanuit het team en heeft daar een uitstekende werkvorm voor bedacht. Tijdens de workshop, die een goede praktische insteek kende, hebben alle deelnemers ieder op hun eigen manier kunnen werken aan hun presentatie skills waardoor ze een volgende keer met meer zelfvertrouwen het (online) prodium zullen betreden. Dank voor deze inspirerende workshop!
Jenneke Bijpost

Jenneke Bijpost

Projectmanager Strategy, PostNL

De training over Storytelling van Freekje heeft mij veel gebracht! Ik ben me meer bewust van mijn presentatiestijl, weet hoe ik een sprekender verhaal kan vertellen en ben op de hoogte van de achterliggende theorie. Een aanrader!
Laura van Willemswaard

Laura van Willemswaard

Talent Manager, PostNL

Met ons team hebben we een workshop gevolgd bij Freekje. Na deze workshop besefte ik me dat je presenteren ook leuk kunt maken, voor jezelf en voor het publiek. Dat kon ik daarna ook meteen toepassen en heeft me geholpen om beter te presenteren. Freekje is super enthousiast en energiek, ze luistert goed, is betrokken en geeft goede tips. De opbouw van de workshop is toegesneden op onze wensen en behoeften en paste daardoor heel goed. Het is fijn om veel concreet aan de slag te zijn. Weinig, maar heldere theorie en verder zelf doen.