Individueel Spreekuur

Help je moet presenteren maar je zit vast en time is ticking. Je weet niet waar je moet beginnen of je wilt je verhaal naar een hoger plan tillen. Waar haal je de tijd en focus vandaan?

Je hebt een sparringpartner nodig die je even uit je tunnel haalt. Ik weet als geen ander dat je niet altijd weken de tijd hebt om je presentatie voor te bereiden. Ik help je, je tijd effectief te besteden en op scherp te zetten wat je wilt vertellen. 

 Het 1:1 spreekuur is voor managers en professionals die in een eenmalige 1:1 sessie willen sparren over hun presentatie. Na onze sessie loop je met een raker verhaal naar buiten dan je naar binnen kwam.

De exacte inhoud van het spreekuur hangt af van jouw (leer)vraag. Onderwerpen die aan bod kunnen komen:

  • Het neerzetten van je verhaallijn en kernboodschap
  • Storytelling toepassen binnen je presentatie
  • Lichaamstaal en presence tijdens het presenteren
  • Omgaan met lastige vragen

Dit gaan we doen

  • We bellen vooraf 45 minuten om je leervraag en doel scherp te krijgen
  • Tijdens de sessie van maximaal 2,5 uur (online of fysiek in Den Haag) werken we aan jouw presentatie
  • Na afloop ontvang je een persoonlijke hand-out met mijn belangrijkste adviezen
  • Je krijgt nog 2 weken online ondersteuning, voor vragen en feedback

369,- euro excl. BTW

Mirjam Stevens

Mirjam Stevens

Senior Account Executive, Equinix

Freekje is scherp, doorziet de verhaallijn snel, weet de juiste snaar te raken bij jou en je publiek en is enorm prettig in de samenwerking. Freekje hielp me ad hoc met het perfectioneren van een pitch. Dankzij haar rake analyse en goede tips, kreeg ik nieuwe inzichten en heb ik het verhaal in korte tijd veel scherper kunnen neerzetten. De pitch werd uiteindelijk een groot succes! Dank je wel Freekje!
Ellen Govers

Ellen Govers

Co-founder, Mombitious

Freekje heeft ons op een hele fijne manier geholpen om ons verhaal helder te maken. Ze daagt je op creatieve, kritische en positieve wijze uit om de kern naar boven te halen. Ik vind het knap dat ze in staat is om zich niet met de inhoud te bemoeien, maar je echt zelf aan de slag te laten gaan en toch scherp te sturen op het resultaat. Veel dank!
Remko van der Ploeg

Remko van der Ploeg

Eigenaar, Remko Praktijkadvies

In slechts drie uurtjes tijd heb ik zoveel geleerd. Freekje heeft me laten zien hoe ik door mezelf een aantal concrete vragen te stellen van vele losse flodders naar een stuk fundament ga. Hier kwam een fantastische pitch uit die in een zin duidelijk maakt wat ik ben, doe en kan. Voor iedereen die wil leren rake teksten te schrijven, sneller tot de kern komen om zich beter te presenteren. Neem eens contact op met Freekje. Zij is echt goed!
Nienke Plante

Nienke Plante

Eigenaar, Praktijk Kinderkennis

In een middag heeft Freekje mij bijzonder snel geholpen om mijn verhaal duidelijk te krijgen, waardoor ik door haar input heel makkelijk een kapstok heb om inspiratie uit te halen voor mijn content. Als ik weer even vastloop of een presentatie heb, zal ik zeker haar weer benaderen.  
Mirthe Thijssen

Mirthe Thijssen

Eigenaar, At Heart Coaching

Ik kwam bij Freekje omdat ik kernachtig wilde vertellen over mijn bedrijf. In een mum van tijd hielp Freekje mij mijn eigen verhaal scherp te krijgen. Freekje stelt je in staat je eigen verhaal te maken, en op je eigen inzicht te vertrouwen. Sinds de sessie lukt het mij de essentie van mijn bedrijf te delen in gesprekken en doe ik dit met veel meer vertrouwen in mijn verhaal